Lincy Vertelt

Wie is zij?

Mijn grootste passie is om jouw leven zo magisch mogelijk te maken. Dat mijn woorden kunnen helpen zodat jij elke dag kan gaan leven vanuit jouw hoogste frequentie

Waarom vraag je je af?

Nou laat het me je vertellen — als jij echt voor jezelf kiest, dan kies je namelijk ook voor mij.

Wat bedoel ik daarmee?

Na een auto ongeluk implodeerde mijn realiteit zo volledig dat er niets meer overbleef van de vrouw die ik al 25 jaar dacht te kennen — de meeste vrienden, mijn relatie, mijn familie, mijn huis, mijn baan, mijn kijk op de wereld, mijn rotsvaste geloof, mijn maatschappelijke aanzien, mijn inkomen, mijn gezondheid, mijn werkende hersenen, mijn werkende lijf, mijn ego, mijn normaal. Alles moest ik opgeven na die klap die niet langer heeft geduurd dan 10 seconden.

Wat hierop volgde was een 10 jarige zoektocht naar wie ik dan moest zijn onder al die lagen van trauma, angsten, verslavingen, pijn, conditioneringen, onbewuste mechanismen en verwachtingen — niet alleen die opgelegd vanuit maatschappelijk maatstaven maar nog belangrijker; die ik eigen had gemaakt.
De ‘zeven donkere jaren’ waren aangebroken. Pikkedonker afgesloten in een luchtdichte kist wat uiteindelijk mijn lijf bleek bereidde ik mijn sterfte voor. Deze sterfte van 1000 doden die zaadjes bleken te zijn. Zaadjes voor de tijd die nog moest komen. Het was een voortkomen uit wanhoop dat ik niets anders meer kon dan stoppen met vechten en losliet toen eerste scheuten boven kwamen.

Door de aangeleerde tools die ik mijn eigen maakte vanuit reizen, therapieën, boekstudies en cursussen, maakte ik mijn nieuwe normaal bestaand uit; schaduwwerk, ademhalingsoefeningen, spiegelwerk, journaling, mindfulness en meditatie. Alchemie – oude mystieke kunst van transformatie van massa en materie op spiritueel niveau – Het werken met frequenties. Het leren focussen op van verschillende trillingen (aka frequenties/energie), het opengooien van je bewustzijn en het intappen op verschillende tijdlijnen die allemaal nu bestaan)
Ik leerde focussen.
Het licht druppelde binnen waar eerst alleen maar lijden kon bestaan.

I lost my mind en tegelijkertijd werd ik verlost van datgene was ik al onbewust 30 jaren met mij meedroeg — het onbewust creëren van de cirkel van lijden in de zoektocht naar dat wat wij allemaal wensen; vrijheid. Vrijheid in onszelf, zonder veroordeling, zonder verwachtingen.

De vrijheid van zijn met ALLE emoties die wij als mens zijn kunnen ervaren. De veiligheid in onszelf om te geloven dat ALLES wat wij nodig hebben onszelf is. Maar bovenal dat wij als mensen geschapen zijn om alles te zijn, alles te creëren en alles te zien zoals wij diep van binnen zijn; grenzeloos. Het oog van de storm. Bewustzijn. God.

Na mijn eerste scheutjes zijn gaan groeien is er met de ‘tijd’ een grenzeloze tuin van overvloed ontstaan in mijn opengebarsten hart. Kleuren werden helderder, smaken en geuren werden zo intens dat mijn lijf zich moest aanpassen aan de nieuwe tijdlijn van ‘alles zijn.’ (Dit is een constant, deze verandering, want verandering is het enige constant).
Angst is ‘verdwenen’ en leeft samen met geluk in één bundeltje. Een kopie van het universum — chaos en vrede, samen bestaand, zonder oordeel. Een leven waarin je niet veel meer nodig hebt dan de tools om dichtbij jezelf (je open hart) te blijven, goed voor jezelf (je lijf, je spirit en je brein) te zorgen en te geloven dat alles wat je wilt geloven je realiteit kan zijn. Het creëren van je eigen wereld. Het is mogelijk.

Een wereld die om jou draait, wetende dat wat goed is voor jou (je open hart) goed is voor ieder ander op deze planeet, planten, dieren, water — want je weet; wij zijn allemaal één.

Dit gaat allemaal gepaard met diepe persoonlijke ontwikkeling, jezelf leren kennen en accepteren in elk moment, het leren loslaten van hechting, verwachting en de externe zoektocht. De tools die ik heb ontwikkeld zijn voor een ieder toepasbaar als je voor jezelf kiest. Het enige wat het kost is een diepe investering in jezelf; daar waar tijd niet meer bestaat en de enige intentie die er nu nog toe doet; als jij alles van jezelf mag zijn, dan ben je het doel van je altijd al hebt nagestreeft.

De tijd is nu, het doel ben jij!

Ik heb geen woorden om te beschrijven wat ‘het’ is, wie jij bent, maar de energie die ik met mij meedraag praat voor zichzelf en zegt alles wat je wilt weten — Herkenning, een thuiskomen. Dat wat ik voel niet alleen voor mij is maar ook voor jou. Mijn open hart die communiceert met die van jou.

Waarom ben ik één van de meest gepassioneerde mensen die er is?

Nou laat het me je vertellen — als jij echt voor jezelf kiest, dan kies je namelijk ook voor mij.

 

Lincy de Jong; moeder en auteur van; ‘Zo rauw als de leven,’ ‘Hoe pijn mijn leven redde(n),’ ‘de Breinbus’ & ‘#pottytrainingthebrain.’

Blijf op de hoogte: nieuwsbrief